#

У Глевасі в 20-річного хлопця вилучили велику кількість набоїв

21.12.2020 15:30
У Глевасі в 20-річного хлопця вилучили велику кількість набоїв
Фото з місця події

У селищі Глеваха Васильківського району правоохоронці затримали хлопця, який зберігав набої

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Поліція Васильківщини" у Faсebook.

Як зазначається, співробітники поліції спільно з працівниками Фастівського міськрайонного відділу ГУ СБУ у місті Києві та Київській області задокументували факт незаконного зберігання бойових набоїв.

Під час особистого обшуку, в 20-річного хлопця виявлено 177 предметів, зовні схожих на набої до вогнепальної зброї. Речові докази вилучено та направлено на експертне дослідження.

Місцевого мешканця затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі Васильківського відділу поліції за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за скоєння злочину передбаченого ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Хлопцю загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Наразі вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що у місті Глеваха Київської області відкрили пам'ятний знак на честь пресофіцерки добробата імені Джохара Дудаєва, добровольця Аміни Окуєвої, яку вбили у жовтні 2017 року.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: