#

У Гостомелі люди можуть залишитися без води та світла

16.12.2020 19:50
У Гостомелі люди можуть залишитися без води та світла
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що колишні працівники Бучанської виправної колонії – близько 30 родин, які живуть в гуртожитку, – можуть залишитися без води та світла

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Подробности".

У жовтні Мін'юст повідомив про закриття Бучанської виправної колонії і заодно про те, що до кінця року у гуртожитку, де мешкають її працівники, відключать воду і світло. Відтоді жителі гуртожитку скаржаться на жахливі умови життя, але влада лише розводить руками.

Таким чином, за словами людей, їх намагаються висилити, а гуртожиток і землю під ним продати під забудову.

За словами Оксани Мазур, колишньої співробітниці підприємства Бучанської виправної колонії, коли вивезуть останніх засуджених, периметр колонії перестане освітлюватися і підприємство не зможе постачати ні його, ні воду.

Люди звернулися за допомогою до міністерства, офісу президента, народних депутатів і Гостомельської селищної ради. Влада запропонувала їм заключити договір з іншим постачальником, але мешканці цього зробити не можуть.

У підприємстві, яке постачає комунальні послуги гуртожитку кажуть, що попри величезний борг за електрику, світло поки що не відключатимуть.

У Мін'юсті, кажуть, що питання про передачу гуртожитку Гостомельській селищній раді вже розглядається. Та поки чекають погодження Фонду державного майна та самої селищної ради.

Нагадаємо, що у селі Гаврилівка Бучанської ОТГ профінансують нове обладнання для очистки і знезалізнення води.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: