#

У Гостомелі невідомі "полюють" на дітей

11.05.2018 11:58
У Гостомелі невідомі "полюють" на дітей

Учора, 10 травня, було зафіксовано два випадки спроби викрадення дітей у Гостомелі. На щастя, діти не повелися та вчасно втекли. Мешканці селища стурбовані

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Тетяни Тарадай в групі "Гостомель справжній" у Facebook.

Як повідомляють жителі, вчора вранці, на шляху до школи, на вул. Новозаводській двох дівчаток незнайомі чоловіки запрошували у машину, "Ми ж знайомі, сідайте бігом у машину - підвеземо!", - намагалися заманити чоловіки.

На щастя, діти не стали розмовляти і втекли. Крім того, буквально через декілька годин, приблизно в обід на вул. Пушкіна, невідома машина повільно їхала за хлопчиком, який повертався з занять. Відкрилися двері - дитина не стала чекати і втекла. По обом епізодам батьками написані заяви в поліцію.

"Будь ласка, розмовляйте, навчайте, слідкуйте за своїми дітьми! А також не забувайте звертати увагу на чужих дітей та підозрілі ситуації, які відбуваються поруч. Не бійтеся і не соромтеся втрутитися. В першу чергу запитуйте в дитини - чи вона знає тих людей", - пише автор повідомлення.

"Гостомель - невелике селище. Звертайте увагу на незнайомців на дитячих майданчиках і у дворах (це стосується як чоловіків, так і жінок)", - підкреслила Тетяна Тарадай.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: