#

У Гостомелі пройшли спеціальні навчання для правоохоронців Київщини (ФОТО)

20.01.2022 18:20
У Гостомелі пройшли спеціальні навчання для правоохоронців Київщини (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 20 січня, у Гостомелі на території аеропорту "Антонов" пройшли тактико-спеціальні навчання  із залученням спецпризначенців КОРД, ППОП, кінологічної та  вибухотехнічної служб поліції Київщини спільно з СБУ та ДСНС

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

Такі заходи покликані допомогти бійцям удосконалювати професійні навики та дозволяють відпрацювати спільні дії з іншими екстреними службами, а також налагодити взаємодію в умовах надзвичайних ситуацій.

Тактико-спеціальні навчання потрібні для перевірки дієвості міжвідомчої взаємодії при проведенні ООС, вдосконалення підготовки сил та засобів, що залучаються до антитерористичних заходів на об’єкті з масовим перебуванням людей. 

Учасники навчань мали змогу практично відпрацювати сценарії розвитку подій терористичного характеру, перевірити дієвість розроблених документів із застосування сил та засобів, що залучаються до проведення АТО. Під час тренувань використовувались холості набої і пристрої для імітації вибухів.

Нагадаємо, що на Київщині було викрито підпільне виробництво сертифікатів про вакцинацію від COVID-19 та інших документів.

На зображенні може бути: 5 людей та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 2 людини та на відкритому повітрі

Читати "Моя Київщина" у Telegram