#

У Гостомелі завершується демонтаж атакованої ворогом багатоповерхівки (ФОТО)

01.10.2022 15:50
У Гостомелі завершується демонтаж атакованої ворогом багатоповерхівки (ФОТО)
Фото з місця подій

Сьогодні, 1 жовтня, голова КОВА здійснив робочу поїздку до Гостомеля, де наразі завершується демонтаж частини будинку, куди потрапив снаряд та зруйнував два верхніх поверхи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на телеграм-канал Олексія Кулеби.

Вже розпочато розробку проєктних і кошторисних документів із відбудови будівлі. Олексій Кулеба поставив місцевій владі чітке завдання – до кінця року відновити цей будинок.

Також, за словами очільника Київщини, до кінця 2022 року має запрацювати пошкоджений ворогом дитсадок "Веселка" для 240 дітей. Наразі у приміщенні відремонтували дах, міняють систему опалення та водопостачання. У садку буде сучасне надійне укриття, облаштоване за усіма стандартами.

Окрім того, зараз у місцевому ліцеї тривають ремонтні роботи з облаштування додаткового сховища. Ліцей повністю відновлений, там йде навчальний процес у змішаному форматі. Для повністю очного навчанняУ  заклад потребує ще одне укриття.

Ще, на одній з центральних вулиць міста знову запрацювали світлофори, та триває відновлення освітлення.

Нагадаємо, що прокуратура Києва повідомила про підозру п’ятьом військовослужбовцям рф, які брали участь у розстрілі цивільних автомобілів з мирними мешканцями у Гостомелі.




Читати "Моя Київщина" у Facebook