#

У гральному закладі в селі Демидів убили працівника поліції

11.04.2019 15:13
У гральному закладі в селі Демидів убили працівника поліції
Фото з мережі Інтернет

Вчора, 10 квітня, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для чоловіка, який у селі Демидів Вишгородського району убив співробітника поліції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

За клопотанням Ірпінського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці без можливості внесення застави чоловіку, який позбавив життя працівника поліції.

"Установлено, що 24 березня поточного року в одному із розважальних закладів села Демидів Вишгородського району, під час конфлікту підозрюваний наніс удар рукою по голові дільничного. Останній внаслідок удару отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких помер у кареті швидкої медичної допомоги", - йдеться у повідомленні.

Після вчинення вказаного злочину підозрюваний переховувався від органу досудового розслідування, перебував у розшуку та 9 квітня був затриманий працівниками поліції на території Кіровоградської області.

За процесуального керівництва Ірпінського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури, зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. На даний час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Нагадаємо, що у селі Козаровичі Вишгородського району 32-річний місцевий житель через ревнощі пішов до будинку колишньої дружини та ледь не убив її нового чоловіка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: