#

В Іванківському районі браконьєр сховав незаконно виловлену рибу в очереті

17.12.2020 10:10
В Іванківському районі браконьєр сховав незаконно виловлену рибу в очереті
Фото з місця події

У період з 14 по 15 грудня на річці Тетерів біля села Горностайпіль Іванківського району було виявлено браконьєрів

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київський рибоохороний патруль" у Faсebook, рибпатрульні викрили шість порушень природоохоронного законодавства.

На річці Тетерів  при постановці 4 од. сіток було виявлено двох громадян.  На винних осіб складено протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Крім того, було зафіксовано ще трьох порушників. На них своєю чергою оформлено протоколи за ч. 3 ст. 85 КУпАП.

Згодом у цьому ж місці в очереті на кризі було помічено ящик, в якому знаходилося 43 кг риби. А саме: сазан – 18 кг, щука – 10 кг, по 4 кг судака та карася сріблястого, лящ – 3 кг, лин – 2 кг та по 1 кг краснопірки і окуня.

На жаль, власник водних біоресурсів так і не повернувся. Це вказує на те, що недобросовісний рибалка сховав незаконно виловлену рибу для того, аби уникнути відповідальності, - прокоментував начальник Київського рибоохоронного патруля Володимир Мухін.

Нагадаємо, що до працівників рибоохоронного патруля Київської області звернувся житель, який повідомив, що рівень води на річці Рось в межах міста Богуслав різко впав.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: