#

У Іванкові зі скандалом відключають газопостачання у домівках мешканців (ФОТО)

21.01.2020 14:59
У Іванкові зі скандалом відключають газопостачання у домівках мешканців (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У смт Іванків троє чоловіків у формі працівників газової служби повідомили одній із мешканок про відключення газопостачання у зв’язку з заборгованістю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Іванків-сьогодні" у Facebook .

Між господарями та чоловіками відразу виник конфлікт, оскільки останні відмовилися пред’явити службові посвідчення та не мали жодних документів, які дозволили б їм виконати подібні дії. Проте, за словами працівників, вони можуть безперешкодно виконувати дії пов’язані з підключенням, відключенням, перевіркою газового обладнання тощо.

Лише після приїзду правоохоронних органів було встановлено, що документи чоловіків місять порушення норм законодавства про службові посвідчення, оскільки у них не вказано термін дії.    

Господарі отримали попередження 17 січня, де було вказано, що сплатити борг слід у десятиденний термін. Проте в документах чоловіків із газової служби дата отримання попередження – 16 січня. Тому жінка переконана, що документ із газової служби – фальсифікація.

Заборгованість було виплачено протягом двох годин, але це не вирішило конфлікту. Виявилося, що власники будинку не перезаключили договору з газовою службою у 30-денний термін. Хоча у старому договорі не надано жодної інформації про необхідність даної процедури.

"Під час перебування працівників газової служби на території мого помешкання,один з чоловіків штовхнув мою п’ятирічну дитину, у результаті чого вона впала на бетону бровку та злякалась", - наголошує мешканка.

Також жінка повідомляє, що сума, яку вони сплатили для закриття заборгованості є значно більшою, ніж реальна сума за лічильником. Відтак, господарі хочуть домогтися належного виконання службових обов’язків газовою службою. Отже, власники будинку звернулися до правоохоронних органів для вирішення конфлікту.

Нагадаємо, що в новорічну ніч в Іванківському районі 29-річний молодик вдерся до магазину та вкрав сигарети, алкогольні напої й продукти харчування. Крадія згодом затримали у Броварах.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: