#

У Кагарлицькій громаді встановлять дитячий павільйон

04.07.2021 14:50
У Кагарлицькій громаді встановлять дитячий павільйон
Фото з мережі Інтернет

У селі Переселення Кагарлицької громади протягом червня поточного року був виконаний значний обсяг робіт у закладах соціальної сфери

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Кагарлицької міської ради.

У приміщенні Переселенської ЗОШ І-ІІІ ступенів було установлено протипожежну сигналізацію та облаштовано зовнішню систему  блискавковідводу; знесено аварійні будівлі вуличних туалетів та впорядковано територію, на якій вони були розташовані. На території дошкільного навчального закладу "Журавонька" демонтовано постамент, на якому колись стояв пам’ятник Леніну (на його місці буде встановлено дитячий павільйон). Проведено обстеження покрівлі загальноосвітньої школи та сільського Будинку культури.  Варто зазначити, що до сільської бібліотеки та до дитсадка проведено швидкісний Інтернет. 

Серед  робіт із благоустрою – дорожньо-ремонтні роботи: здійснено підсипання щебенево-піщаною сумішшю частини  дороги по вулиці Польовій, проведено ямковий ремонт асфальтного покриття частини вулиці Українки та Медової. Відремонтовано та пофарбовано споруди дитячих майданчиків (площа Миру, вулиця Українка); продовжено роботи з упорядкування території кладовища по вулиці Українка методом народної толоки (протягом трьох субот).

Здійснено централізований вивіз побутових відходів від мешканців села; ліквідовано наслідки негоди (проведено розпилювання дерев, які перекрили рух по вулиці Шевченка та Гагаріна). Крім того, постійно проводиться обкошування території населеного пункту.

Нагадаємо, що 1 липня працівники комунальних служб Кагарлицької ОТГ провели значну кількість робіт по благоустрою.

Читати "Моя Київщина" у Facebook