#

У Кагарлицькій ОТГ розпочав роботу мовний онлайн-табір

06.07.2021 11:30
У Кагарлицькій ОТГ розпочав роботу мовний онлайн-табір
Фото з місця події

ОЗНЗ "Кагарлицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №3" та ОЗНЗ "Мирівська ЗОШ І-ІІІ ступенів" беруть участь у міжнародному проєкті "Сreative GoCamp Online 2021"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Кагарлицької міської ради.

До того, як розпочати роботу в мовному онлайн-таборі, Тетяна Ткач, Людмила Дяченко (ОЗНЗ "Кагарлицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №3), Наталія Приходько (ОЗНЗ"Мирівська ЗОШ І-ІІІ ступенів"), як і решта вчителів-учасників проєкту, пройшли двотижневий тренінг.

Під час креативного табору кемпери навчатимуться креативним технікам, які дозволять їм бачити свої міста та села з іншої точки зору, і, як результат, придумуватимуть нові та креативні способи виразити себе та місця, в яких вони живуть, створюючи об’єкт AR або відео. Креативні друзі компанії Snap направлятимуть їх і допомагатимуть технічно втілити їхні ідеї.

Складові проєкту "Сreative GoCamp Online" включають у себе  змішану програму літнього табору (включатиме заходи в Інтернеті, поза мережею, в приміщенні та на свіжому повітрі), надихаючі онлайн-бесіди та семінари від команди Snap, відомих художників та дизайнерів,  мистецькі проєкти та компонент наставництва (творчі друзі).

У мовному онлайн-таборі діти беруть участь у реалізації захоплюючих проєктів та завдань, спілкуючись англійською мовою між собою та з іноземним волонтером. За допомогою спеціально розробленої програми діти вчаться працювати в команді, спілкуватися в багатокультурному середовищі, критично мислити та бути толерантними.

У команди ОЗНЗ "Кагарлицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №3" волонтерка з Португалії, а в ОЗНЗ "Мирівська ЗОШ І-ІІІ ступенів" – волонтер із Угорщини.

Нагадаємо, що 1 липня працівники комунальних служб Кагарлицької ОТГ провели значну кількість робіт по благоустрою.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: