#

У Кагарлицькому районі відкрили воркаут-майданчик та міні-футбольне поле (ФОТО)

05.06.2020 15:17
У Кагарлицькому районі відкрили воркаут-майданчик та міні-футбольне поле (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 4 червня, відбулася церемонія відкриття майданчика для воркауту та міні-футбольного поля із вуличними тренажерами в селі Стайки 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Управління фізичної культури і спорту Київської обласної держадміністрації" у Facebook.

У селі Стайки відбулося урочисте відкриття відразу двох спортивних об’єктів. Це спортивний майданчик для Workout зі штучною травою та тренажерами, який розташувався на території Стайківської загальноосвітньої школи.

Зауважимо, що воркаут-майданчик є одним з 46 майданчиків, які облаштовуються в опорних закладах Київської області. 

А другим об’єктом, сусідом воркауту, стало міні-футбольне поле зі штучним покриттям розміром 42х22 м та майданчик з вуличними тренажерами.

Зводилися спортивні об'єкти в рамках програми "Київщина спортивна" на 2017-2020 роки: фінансувалася закупівля спортивного обладнання коштом обласного бюджету, а облаштовувався об’єкт - за рахунок місцевого.

З дотриманням всіх протиепідемічних правил, встановлених МОЗ, у скромному святковому заході на честь відкриття взяли участь також представники кагарлицької влади та громадськості.

Нагадаємо, що в Миронівському районі відкрили сучасний спортивно-тренажерний майданчик.


Читати "Моя Київщина" у Facebook