#

У Кагарлицькому районі АТОшник із гранатою у руках погрожував неповнолітній доньці

12.07.2019 12:15
У Кагарлицькому районі АТОшник із гранатою у руках погрожував неповнолітній доньці
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 12 липня, п’яний житель села Слобода Кагарлицького району погрожував "підірвати всіх"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Київській області.

Щойно на спецлінію 102 надійшло повідомлення про погрози неповнолітній дитині, на місце події одразу приїхав наряд групи реагування патрульної поліції. Правоохоронці, усвідомлюючи реальну небезпеку, почали вести перемовини. Відволікши увагу чоловіка, поліцейські вправно застосували прийоми рукопашного бою та знешкодили хулігана. У цей час у будинку знаходилося п’ятеро діток.

Предмет, схожий на гранату "Ф-1", вилучили на місці події фахівці-вибухотехніки. 43-річного чоловіка затримано за ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Уміст алкоголю в крові нападника становив 1.1 проміле.

Відтак, поліція відкрила два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та за ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про оголошення підозри чоловіку. Поліцейські встановлюють шляхи походження вибухового предмету. Відомо, що чоловік брав участь у бойових діях на Сході України. 

Нагадаємо, що правоохоронці виявили в чоловіка під психотропними речовинами 11 предметів, схожих на запали для гранат.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: