#

У Кагарлицькому районі створять центр для особливих дітей (ФОТО)

18.03.2019 13:33
У Кагарлицькому районі створять центр для особливих дітей (ФОТО)
У Кагарлицькому районі голова КОДА провів виїзну нараду

Днями стало відомо, що голова КОДА Олександр Терещук провів виїзну нараду щодо перспектив соціально-економічного розвитку та вирішення проблемних питань мешканців Кагарлицького району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Київської обласної державної адміністрації.

Участь в заході взяли керівники структурних підрозділів КОДА, представники правоохоронних органів, депутатського корпусу, місцевого самоврядування та громадськості.

В ході наради підіймались питання інфраструктури, охорони здоров’я, оренди водойм, екології району та наповнення бюджету. Також до голови Київської ОДА звернулись активісти з проханням посприяти у виділенні приміщення для реабілітаційного центру для дітей з органічними ураженнями центральної нервової системи.

Олександр Терещук пообіцяв надати максимальну підтримку, щоб реабілітаційний центр було утворено якомога швидше.

"Діти з інвалідністю мають бути інтегровані в суспільство. Тому ми активно розширюємо мережу інклюзивних закладів на Київщині. Наразі завдяки ініціативі Марини Порошенко на Київщині діє 41 Інклюзивний центр для дітей з особливими потребами" – розповів Олександр Терещук.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Окремо учасниками наради було розглянуто питання децентралізації в Кагарлицькому районі.

"Сьогодні завдання Президента – підтримка реформи децентралізації. Я особисто виступаю за об’єднання громад, тому що бачу, що в них жителі живуть набагато краще. Зростають бюджети, з’являється більше можливостей, суттєво підвищується рівень життя!" – підкреслив Олександр Терещук.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: