#

У Кагарлику "бізнесмени" облаштували незаконний гральний заклад

30.12.2020 13:10
У Кагарлику "бізнесмени" облаштували незаконний гральний заклад
Фото з місця події

Поліцейські припинили діяльність незаконного грального закладу в місті Кагарлик по вулиці Стадіонній та вилучили наркотики у відвідувачів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

Виявили та задокументували незаконну діяльність закладу працівники відділення поліції  № 1 спільно з працівниками місцевої прокуратури, за силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення поліції Київщини.

Під час обшуку в приміщенні правоохоронці вилучили 6 комплектів комп’ютерного обладнання, зошит із чорновими записами та гроші отримані злочинним шляхом.

Також, під час слідчих дій працівники поліції виявили у "гравців" наркотичні речовини – канабіс та амфетамін, які направлено для проведення відповідних експертиз.

Наразі поліцейські встановлюють коло осіб, причетних до організації підпільного грального бізнесу для притягнення їх до відповідальності. Слідчі звернулись до суду з клопотаннями про накладення арешту на вилучене майно.

За фактом незаконного зберігання наркотичних речовин відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає  покарання у вигляді штрафу від двох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк до трьох років.

Також нагадаємо, що за процесуального керівництва Києво-Святошинської місцевої прокуратури припинено діяльність нелегального грального закладу, який працював у центрі міста Ірпінь, незважаючи на правові заборони.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: