#

У Кагарлику чоловіку за крадіжку велосипеда загрожує позбавлення волі на строк до трьох років (ФОТО)

26.10.2020 17:50
У Кагарлику чоловіку за крадіжку велосипеда загрожує позбавлення волі на строк до трьох років (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 25 жовтня, в місті Кагарлик поблизу магазина невідома особа вчинила крадіжку велосипеда

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Кагарлицьке відділення поліції" у Faсebook.

Виїздом на місце події, з камер відеоспостереження стало відомо, що зловмисник проходив повз магазин, викрав велосипед та відразу на ньому і поїхав.

Співробітники поліції оперативно встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 50- річний місцевий мешканець.

У скоєному зловмисник зізнався. Крадений вилосепед правоохоронці вилучили та повернули власнику на зберігання.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Згідно із санкцією статті такий злочин карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що у ніч із 21 на 22 жовтня на міському стадіоні ФОК "Кагарличинна" 17-річний зловмисник зламав нещодавно встановлені стільці, що завдало збитків на суму 13 тис грн.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: