#

У Кагарлику двоє зловмисників побили та пограбували 45-річну жінку (ФОТО)

05.02.2021 14:30
У Кагарлику двоє зловмисників побили та пограбували 45-річну жінку (ФОТО)
Фото з місця події

У будинок 45-річної жительки Кагарлика проникли двоє чоловіків, побили її та пограбували

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

До Обухівського районного управління поліції надійшло повідомлення від 45-річної жительки міста Кагарлик про те, що до її будинку проникли двоє чоловіків з ножем, завдали жінці декілька ударів по обличчю, викрали документи на земельну ділянку та зникли у невідомому напрямку.

На місце події  прибули наряд реагування патрульної поліції та екіпаж поліції охорони. Потерпіла надала прикмети нападників. Тож поліцейські, не зволікаючи, розпочали невідкладні оперативно-розшукові дії.

Зловмисниками виявилися двоє місцевих жителів, 23 та 38 років. Один з них раніше судимий за вбивство. У якості речових доказів поліцейські вилучили в нападників ніж, викрадені документи та верхній одяг.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За скоєне зловмисникам  загрожує до 12 років ув’язнення із конфіскацією майна.

Нагадаємо, що нещодавно завершено встановлення нової апаратури в одному з кабінетів іноземних мов на базі Кагарлицького НВК "ЗОШ І-ІІ ступенів – ліцей".


Читати "Моя Київщина" у Facebook