#

У Кагарлику планують збудувати водно-спортивний комплекс (ФОТО)

22.02.2019 11:11
У Кагарлику планують збудувати водно-спортивний комплекс (ФОТО)
Начальник управління фізичної культури і спорту Київської обласної держадміністрації Сергій Тимофєєв завітав до Кагарлика

Стало відомо, що до Кагарлика в рамках робочої поїздки Київщиною з метою інспекції спортивної інфраструктури приїхав начальник управління фізичної культури і спорту Київської обласної держадміністрації Сергій Тимофєєв 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням прес-службу управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації.

Разом з начальник сектору молоді та спорту Кагарлицької райдержадміністрації Сергієм Кукошем та директором "ФОК Кагарличчини" Віктором Лисенком Сергій Олександрович оглянув місце розташування майбутнього водно-спортивного комплексу.

Чудова ідея побудови нових плавальних басейнів по всій території України започаткована в Міністерстві молоді та спорту України згідно "Державної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на період до 2020 року", в якій передбачена розбудова спортивної інфраструктури, у тому числі шляхом будівництва та модернізації спортивних споруд із залученням коштів інвесторів (в тому числі басейнів).

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

На виконання пункту програми  щодо побудови нових плавальних басейнів Кабінетом міністрів України заплановано виділення 200 мільйонів гривень для Міністерства молоді і спорту.

Побудова басейну в Кагарлику. Фото

Київська область подаватиме до Мінмолодьспорту заявку на участь у конкурсі щодо фінансування з держбюджету будівництва басейну. Кагарлицьким районом підготовлена проектно-кошторисна документація будівництва водно-спортивного комплексу (басейну) в місті Кагарлик. Орієнтовна вартість об’єкту складає близько 70 мільйонів гривень.

Наразі розроблена проектно-кошторисна документація на побудову басейну за рахунок коштів місцевого бюджету. Також під будівництво виділена земельна ділянка Комунальному підприємству Кагарлицької районної ради "Фізкультурно-оздоровчий комплекс Кагарличчини". Отже, Київська область має всі шанси отримати фінансування зведення нового плавального басейну згідно конкурсу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: