#

У Кагарлику розформували відділ поліції через побиття та зґвалтування жінки (ВІДЕО)

25.05.2020 15:06
У Кагарлику розформували відділ поліції через побиття та зґвалтування жінки (ВІДЕО)
Речовий доказ

У місті Кагарлик розформували відділ поліції через побиття та зґвалтування жінки, двоє зі співробітників були затримані і поміщені в ізолятор, інші спрямовані на переатестацію

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Сьогодні".

За даними МВС, було затримано двох співробітників Кагарлицького відділу поліції. Відкрито і розслідується кримінальне провадження за статтею "Зґвалтування", підозрюваних відправили в ізолятор.

Глава Нацполіціі Ігор Клименко звільнив поліцейських, які підозрюються в цьому злочині, відсторонив від виконання обов'язків керівництво відділу і прийняв рішення про розформування підрозділу і переатестацію усього особового складу Кагарлицького відділу поліції.

Жінка, яка заявила про злочин – свідок у справі про крадіжку. В останній підозрюються її знайомі.

Зґвалтування було скоєно прямо у відділенні поліції, підозрювані – співробітники кримінального блоку поліції, простіше кажучи – оперативники, – розповіли ЗМІ правоохоронці.

У свою чергу, в Держбюро розслідувань заявили, що жінка була зґвалтована декілька разів.

За попередньою інформацією, в ніч з 23 на 24 травня 2020 року оперуповноважений у своєму службовому кабінеті застосував тортури до жінки, яку викликали до відділення поліції як свідка – вдягав протигаз, застосовував кайданки та здійснював постріли з табельної зброї над головою. Після цього кілька разів зґвалтував потерпілу.


Читати "Моя Київщина" у Facebook