#

У Кагарлику хворий на сказ кіт вкусив ветеринара

18.05.2022 11:50
У Кагарлику хворий на сказ кіт вкусив ветеринара
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що лабораторія провела дослідження та підтвердила сказ у кота, що жив у місті Кагарлик

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Кагарлицьке Районне Управління Держпродспоживслужби"  у Facebook.

У дописі розповідається, що кіт, у якого працівники лабораторії підтвердили сказ, при наданні лікувальної допомоги наніс покус місцевому лікарю ветеринарної медицини.

Відомо, що з метою ліквідації захворювання було проведено засідання з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайної ситуації при Кагарлицькій міській раді. Таким чином було прийнято План заходів із ліквідації та недопущення розповсюдження тварин на сказ, накладено карантинні обмеження та розпочато заходи з ліквідації сказу.

Власників домашніх тварин закликають регулярно (щороку) проводити щеплення домашніх тварин проти сказу, які здійснює Кагарлицька районна державна лікарня ветеринарної медицини за  адресою вул. Каштанова 58. Телефон для довідок:

  • 04573 5-13-49.

Нагадаємо, що у Кагарлику в ніч із 13 на 14 травня нечисті на руку "садоводи" поцупили з клумби біля ліцею декоративні рослини.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: