#

У Кагарлику за вихідні правоохоронці зупинили сімох п’яних водіїв (ФОТО)

06.10.2020 08:50
У Кагарлику за вихідні правоохоронці зупинили сімох п’яних водіїв (ФОТО)
Фото з місця події

Протягом минулих вихідних у Кагарлику працівники поліції затримали сімох п’яних водіїв, а також вилучили наркотики та автівку з пошкодженим ідентифікаційним номером

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Кагарлицьке відділення поліції" у Faсebook.

Поліцейські відділення № 1 безперервно проводять комплекс превентивних заходів з метою забезпечення безпеки дорожнього руху та недопущення порушень вимог чинного законодавства на території обслуговування.

Так, цих вихідних наряди реагування патрульної поліції під час патрулювання виявили сім водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

На всіх правопорушників було складено адміністративні матеріали за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали направлено до суду для притягнення водіїв до адміністративної відповідальності.

Також, правоохоронці виявили чоловіка, який мав при собі наркотичний засіб – канабіс. Заборонену речовину вилучено та направлено на експертизу. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Крім того, поліцейські виявили автомобіль, який мав ознаки механічної обробки номерів кузова. Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, ключі та автомобіль поліцейські вилучили. Автомобіль доставлений на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 290 (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Нагадаємо, що нещодавно до ЦВК надійшла скарга Київської обласної організації Політичної партії "НАШ КРАЙ", у якій йдеться про грубе порушення виборчого законодавства Кагарлицькою ТВК.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: