#

У Кагарлику знайшли тіло зниклого молодого хлопця (ФОТО, ВІДЕО)

10.06.2020 19:40
У Кагарлику знайшли тіло зниклого молодого хлопця (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з поліції

Учора, 9 червня, правоохоронці знайшли мертвого 24-річного жителя Кагарлика, який у ніч на 7 червня поїхав з дому на власному мотоциклі в невідомому напрямку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Про зникнення хлопця правоохоронцям повідомили родичі. Працівники поліції одразу розпочали проведення оперативно-розшукових заходів для розшуку молодика.

На пошуки 24-річного хлопця по тривозі був піднятий особовий склад районної поліції, орієнтовані всі мобільні поліцейські наряди, задіяні бійці Нацгвардії України та полку "Миротворець", громадськість, усі небайдужі жителі району та квадрокоптер. 

Відомо, що за допомогою камер відеоспостереження працівники поліції встановили напрямок, в якому рухався мотоцикліст та почали детально обстежувати всі дороги.

Тіло 24-річного кагарличанина знайшли на узбіччі, у кущах, на відстані близько 30 км від того місця, де він був зафіксований камерами спостереження. Його мотоцикл мав характерні для ДТП пошкодження.

За версією поліції хлопець загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Його тіло було направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

Нагадаємо, що міста Васильків, Фастів та Кагарлик здобули призові місця в екологічному проєкті з впровадження роздільного збирання відходів в населених пунктах столичної області.



Читати "Моя Київщина" у Telegram