#

У Калинівці чоловік вбив пенсіонера через 450 грн (ФОТО)

18.06.2021 20:33
У Калинівці чоловік вбив пенсіонера через 450 грн (ФОТО)
Фото з місця події

У селищі Калинівка Фастівського району 78-річного чоловіка вбив його сусід за відмову давати 450 грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Національної поліції Київської області.

Чоловік сам повідомив поліції про вбивство. На місце події одразу прибули наряд реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Фастівського районного управління поліції.

Виявилося, що напередодні односельчанин прийшов до загиблого, аби той заплатив 450 гривень за допомогу по господарству. Однак чоловік відмовився у грубій формі. Ображений сусід зіштовхнув господаря з ганку будинку, від чого чоловік впав на асфальтоване покриття подвір’я.

Потім зловмисник відтягнув його на лавку, де тримаючи за шию вдарив головою декілька разів об дерев’яний пень і залишив в безпорадному стані.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, що 17 червня до Калинівської ОТГ Фастівського району завітали журналісти телеканалу "ІНТЕР", аби взяти інтерв'ю у представників влади щодо закриття 10-11 класів.


Читати "Моя Київщина" у Facebook