#

У Калинівській ОТГ неповнолітній хотів закопати труп вітчима

16.05.2021 09:20
У Калинівській ОТГ неповнолітній хотів закопати труп вітчима
Убивця

У селі Плесецьке Калинівської ОТГ Фастівського району 17-річний юнак убив свого вітчима

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Faсebook.

У дописі сказано, що про вбивство правоохоронців повідомила матір  юнака, який убив вітчима. Після цього на місце події одразу прибула слідчо-оперативна група Фастівського районного управління поліції.

Поліцейські встановили, що між молодиком та його вітчимом сталася сварка, під час якої хлопець схопив ніж, та наніс чоловіку декілька ударів в область серця. Вітчим помер, однак молодик на цьому не зупинився - він відтягнув тіло загиблого до присадибної ділянки та вирішив закопати.

Поліцейські затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Наразі вирішується питання про повідомлення підозри затриманому. Запобіжний захід обере суд.

Нагадаємо, що 14 травня білоцерківські правоохоронці затримали неадеквата, який у столиці під час сварки вбив рідну матір.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: