#

У Києві відбувся з’їзд політичної партії "Наш край" (ВІДЕО)

06.09.2020 15:00
У Києві відбувся з’їзд політичної партії "Наш край" (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно в столичному експоцентрі відбувся з’їзд політичної партії "Наш край", за участю представників усіх регіонів України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Лідери партії презентували програму з 12 важливих кроків, завдяки яким будуть досягнуті розвиток та благополуччя країни. З цією програмою йтимуть на місцеві вибори.  

На думку партійців, Україна втомилась від непрофесіоналів та популістів і наразі їй потрібні господарники. Тож окрім ухвалення програми під назвою "12 кроків для розвитку рідного краю" було представлено склад кандидатів. Серед претендентів на голів і депутатів у кожній області кваліфіковані управлінці, відомі науковці, народні депутати та лідери місцевого самоврядування.

Один з очільників партії Сергій Шахов певен, що восени, як і 5 років тому на місцевих виборах,  "Наш край" отримає перемогу

На з'їзді також були присутні представники громад Київщини. За словами лідера Київської обласної команди Наш край Анатолія Присяжнюка, зараз при владі випадкові люди без чіткого і ефективного плану дій. Тож до реалізації партійної програми, яка стосується усіх сфер життя повинні прийти саме досвідчені фахівці:

Наприкінці з’їзду однопартійці одноголосно підтримали програму з якою члени партії йтимуть на місцеві вибори. Одностайно проголосували і за представлених кандидатів.

Нагадаємо, що "Моя Київщина" поспілкувалася із ексочільником Київської ОДА Анатолієм Присяжнюком, який розповів про свою діяльність після звільнення, досягнення на посаді голови, своє сталення до люстрації та конфлікти з іншими посадовцями.


Читати "Моя Київщина" у Telegram