#

У Києві з понеділка посилюють карантин

31.03.2021 16:35
У Києві з понеділка посилюють карантин
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що з 5 квітня в столиці закриваються всі начальні заклади, а транспорт працюватиме за спеціальними перепустками

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Віталія Кличка у Faсebook.

У дописі зазначається, що з 5 квітня в Києві школи і дитячі садочки закриються, а транспорт працюватиме за спеціальними перепустками пасажирів. Керівники установ та підприємств мають відправити співробітників на дистанційну роботу.  Заклади громадського харчування зможуть працювати тільки на винос чи доставку.  Продуктові ярмарки мають перестати функціонувати з 1 квітня.

Я закликаю правоохоронців контролювати дотримання проти-епідемічних правил установами, закладами та громадянами. Обмеження діятимуть, як мінімум, до 16 квітня. Сподіваюся, це допоможе нам збити хвилю стрімкого розповсюдження вірусу. І не допустити трагічних наслідків. Ми запровадили обмеження. Але бачимо, що ситуація не поліпшується. Медична система захлинається. В нас багато хворіє і медиків. А пацієнтам хтось має допомагати?! Лікарі і медсестри по дві доби не виходять з відділень. Вони вже валяться з ніг, - пише Кличко.

На кінець він наголошує, що, можливо, тільки зараз жителі столиці зрозуміють, що не можна ігнорувати правила і робити вигляд, що вірусу немає.

Нагадаємо, що 1 квітня в Обухівській ОТГ учні  1-4 класів будуть переведені на дистанційне навчання.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: