#

У Києво-Святошинському районі мобільний оператор "Київстар" дезінформує абонентів

31.05.2020 12:30
У Києво-Святошинському районі мобільний оператор "Київстар" дезінформує абонентів
Фото з мережі Інтернет

У селі Тарасівка Києво-Святошинського району четвертий день виникають перебої зі зв’язком та взагалі не працює мобільний інтернет

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

За словами місцевих жителів, у населеному пункті один монополіст інтернет постачання знахабнів та пропонує неякісні послуги за високу ціну. Тому більшість селян користується мобільним інтернетом.

Але вежа з мобільними передавачами знаходиться у віддаленому місці. Періодично місцеві наркомани крадуть обладнання і починаються проблеми зі зв’язком, а компанії мобільного зв'язку не поспішають відновлювати їх та не піклуються про охорону вежі.

На сьогодні проблема в тому, що вже три місяці триває карантин і у нас на фірмі всі працюють дистанційно з дому через інтернет. Оператори кол-центру компанії "Київстар" банально брешуть про тимчасові перебої на лінії. У нас тут кожен знає одне одного і давно відомо, що обладнання поцупили. А ми не можемо працювати й навіть отримати чесну відповідь від мобільного оператора про причини відсутності послуг мобільного інтернету, за який ми платимо абонплату. Я уже мовчу про вибачення та компенсації незручностей - каже місцева жителька Олена.

Також нагадаємо, що 21 травня, у селі Стоянка Києво-Святошинського району затримали чоловіка, який нелегально перевозив чорнозем та пропонував хабар поліцейським.

Читати "Моя Київщина" у Facebook