#

У Києві невідомі потрощили броварську маршрутку (ФОТО)

09.12.2018 08:45
У Києві невідомі потрощили броварську маршрутку (ФОТО)
У Києві побили маршрутку до Броварів

Вчора, 8 грудня, у Києві на кінцевій зупинці маршрутних таксі №332, яка курсує до Броварів, невідомі потрощили вікна автобусів

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "At Brovary", подія сталася близько 16:30 біля метро "Лісова".

Зазначено, що знову постраждав автобус маршруту 332, який обслуговує перевізник "Інватранс".

За словами водія маршрутного таксі, між станціями метро "Лісова" та "Чернігівська" до маршрутки під'їхав мікроавтобус, з нього вийшли шість чоловіків із залізними палицями та почали трощити всі вікна броварської машрутки.

Також "під руку" попалась і маршрутка №403-А, вікна якої також постраждали від залізних палок невідомих осіб, але вона не належить перевізнику "Інватранс".

Відразу було викликано патрульну службу, яка зробила огляд пошкоджених автобусів.

Варто додати, що перевізник "Інватранс", до якого належать маршрутні таксі, які працюють на маршруті №332 та частина автобусів з маршрутом 403-А – єдиний перевізник, який утримався від подорожчання. Адже тоді, коли всі перевізники підняли ціну проїзду до Києва до 16 грн, маршрутки №332 та частина маршруток №403-А бере з пасажирів лише 13 грн.

Також нагадаємо, що у травні цього року невідомі обстріляли маршрутне таксі до Броварів, де в салоні перебували пасажири.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: