#

У Києві посилили карантин: закривають ТРЦ та кафе (ВІДЕО)

16.03.2020 10:12
У Києві посилили карантин: закривають ТРЦ та кафе (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Завтра, 17 березня, Київ введе ще жорсткіший карантин через поширення коронавірусу COVID-19 в Україні та світі загалом, буде обмежено пересування між містом та іншими населеними пунктами України, призупинено роботу закладів громадського харчування та торговельних центрів

Про це заявив мер столиці України Віталій Кличко у відеозверненні на своїй сторінці у Facebook.

Працюватимуть лише продуктові та господарські магазини, аптеки, АЗС, банки, банкомати.

"Столиця продовжує упереджувати ситуацію з можливим розповсюдженням коронавірусу. Міська влада посилює обмежувальні заходи в Києві. Ми повинні виграти час! Ми повинні зменшити шанси вірусу на розповсюдження столицею і Україною! Суворі та своєчасні заходи є вирішальними для стримування стрімкого поширення вірусу COVID-19 на території міста", – підкреслив він.

З 17 березня у Києві будуть наступні обмеження:

  • Пересування людей між містом Києвом та іншими населеними пунктами України.
  • Проведення культурних, спортивних, соціальних, релігійних та інших заходів за масовою участю громадян.
  • Робота закладів громадського харчування: не працюватимуть заклади швидкого харчування, ресторани, кафе, бари. Водночас вони зможуть приймати онлайн замовлення на доставку.
  • Також буде призупинена робота торговельних центів.
  • Працювати припинять: спортивні комплекси та зали, заклади побутового обслуговування населення, SPA-салони, салони краси, косметологічні кабінети, кабінети масажу, перукарні, тату-салони тощо.
  • Зачиненими будуть і розважальні заклади: дискотеки, нічні та комп'ютерні клуби.

Також нагадаємо, що 12 березня згідно з Постановою Уряду "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19" на території Київської області введений карантинний режим.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: