#

У Києво-Святошинському районі дві громади отримали позитивний висновок від КОДА

21.11.2019 16:40
У Києво-Святошинському районі дві громади отримали позитивний висновок від КОДА
Фото з мережі інтернет

У понеділок, 18 листопада,  голова Київської ОДА Олексій Чернишов підписав розпорядження про утворення Гатненська ОТГ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Ксенії Дудар у Facebook.

Автор допису зазначає, що розпорядження про утворення Гатненської ОТГ було підписано, проте громаду мають включити до Перспективного плану Київської області.

Видання "Столичний регіон" повідомляє, що 14 листопада Київська ОДА видала позитивний висновок Вишневій об’єднаній територіальній громаді Києво-Святошинського району. Об’єднатися планують Вишнева міськрада та Крюківщинська сільрада.

Про це стало відомо з розпорядження голови КОДА Олексія Чернишова "Про затвердження висновку Київської облдержадміністрації щодо відповідності Конституції і законам України проектів рішень "Про добровільне об’єднання територіальних громад" №641 від 14.11.2019 року.

Відзначається, що проєкти рішень пройшли громадські обговорення. Незважаючи на те, що Вишнева ОТГ не передбачена в перспективному плані формування громад області, її створення відповідає Конституції і законам України.

Нагадаємо, що 7 листопада під час сесії Білоцерківської міської ради депутати надали згоду на добровільне приєднання Дроздівської сільської територіальної громади до Білої Церкви.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: