#

У Києво-Святошинському районі двоє чоловіків викрали і побили людину

25.10.2019 05:53
У Києво-Святошинському районі двоє чоловіків викрали і побили людину
Фото з мережі Інтернет

У Києво-Святошинському районі судитимуть двох зловмисників, які викрали потерпілого, утримували його проти волі та безперервно наносили сильні побої

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку прокуратури Київської області у Facebook.

Стався прецедент  22 жовтня у селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району, де один із підозрюваних зі спільниками заштовхали потерпілого до автомобіля Volkswagen Transporter і вивіз його до села Новосілки того ж району.

Там за попередньою домовленістю вже чекав інший фігурант, який перевантажив жертву в інший автомобіль. Потерпілого там утримували та наносили побої.

Відомо, що всі дії викрадачами здійснювались з метою  змусити постраждалого передати їм власне майно, через що до звинувачень за ч. 2 ст. 146 (незаконне викрадення людини, вчинене за попередньою змовою групою осіб)  доєднались звинувачення за ч. 4 ст. 189 (вимагання передачі чужого майна, вчинене за попередньою змовою, групою осіб, поєднане з насильством, небезпечним для здоров’я потерпілого).

Нагадаємо, що 18 жовтня під Києвом 36-жінка під час сварки зі своїм співмешканцем вбила його, нанісши поранення ножем.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: