#

У Києво-Святошинському районі іноземці-нелегали пограбували будинок (ФОТО)

04.04.2019 16:33
 У Києво-Святошинському районі іноземці-нелегали пограбували будинок (ФОТО)
Автомобіль викрадачів

Сьогодні, 4 квітня, у селі Шевченкове Києво-Святошинського району затримали зловмисників, які викрали гіроскутер, ноутбуки та інші ґаджети в приватному будинку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу головного управління Національної поліції Київської області.

Коли слідчо-оперативна група прибула на місце крадіжки, відразу ж почала відпрацьовувати прилеглу територію. Відтак, на одній із вулиць села Білогородка наряд поліції охорони помітив біля ломбарду автівку з іноземною реєстрацією. У салоні автомобіля знаходились підозрілі чоловіки, які виявилися громадянинами Грузії 24 та 35-річного віку. Вони тимчасово проживали в селі Білогородка та впродовж декількох років знаходились в Україні незаконно.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

При проведення невідкладного обшуку автівки, працівники карного розшуку виявили та вилучили речові докази, викрадене майно. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Про затримання іноземця повідомлено посольство Грузії та консульський відділ МЗС України.

Нагадаємо, що працівники Муніципальної варти міста Біла Церква затримали двох чоловіків, які намагалися викрасти металеві огорожі на кладовищі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: