#

У Києво-Святошинському районі масштабну пожежу в готелі загасили за годину (ВІДЕО)

02.03.2020 09:31
У Києво-Святошинському районі масштабну пожежу в готелі загасили за годину (ВІДЕО)
Фото з місця події

Учора, 1 березня, о 12:10 до оперативно-диспетчерської служби Києво-Святошинського району надійшло повідомлення про пожежу в триповерховій будівлі готелю в селищі Чабани

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС України у Київській області.

На місце події направили чергові караули 51-го Державного пожежно-рятувального поста та 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Боярка, 34-ї та 62-ї Державних пожежно-рятувальних частин м. Вишневе, 44-ї ДПРЧ смт. Чабани, ПСО с. Хотів, а також залучено автомобілі із сусідніх районів: 49-ї ДПРЧ с. Калинівка, 47-го ДПРП смт. Глеваха, 29-ї ДПРЧ м. Васильків, 44-ї ДПРЧ м Київ, 36-ї ДПРЧ м. Ірпінь.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

По прибуттю, рятувальники встановили, що полум’ям охоплено дах та третій поверх будівлі готельно-ресторанного комплексу "Чабани", на загальній площі 300 м2. Гасіння ускладнювала розташована поруч АЗС "КЛО".

"О 13:30 пожежу локалізовано та о 14:50 повністю ліквідовано. На місці залучено 4 ланки газодимозахисної служби, 60 чол. особового складу та 13 одиниць техніки ДСНС. Потерпілих та загиблих не виявлено", - йдеться у повідомленні.

Також нагадаємо, що в ніч на понеділок, 2 березня, рятувальники ліквідували пожежу в складському приміщенні ЗАТ "Агрофірма Березанська птахофабрика" в селі Садове Баришівського району.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: