#

У Києво-Святошинському районі мігранти-нелегали працювали фасувальниками

21.10.2019 11:58
У Києво-Святошинському районі мігранти-нелегали працювали фасувальниками
Фото з місця події

На вихідних у Києво-Святошинському районі поліція затримала сім громадян Азербайджану, які незаконно проживали на території нашої країни

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Під час профілактичного відпрацювання ринку "Столичний" іноземців затримали співробітники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, та полку поліції особливого призначення Київської області Вони всі працювали в одному зі складських приміщень ринку — фасували овочі.

Стосовно цих осіб склали адміністративний протокол за ст. 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні) КУпАП. Також розв'язують питання щодо примусового повернення нелегалів до країни, звідки вони походять.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У ході проведення цільових профілактичних заходів під умовною назвою “Мігрант” відбулося затримання. Такі заходи спрямовані на запобігання та протидію нелегальній міграції, перевірку дотримання іноземцями та особами без громадянства встановлених правил перебування в України. Загалом із початку проведення практичного етапу операції за участю іноземців виявили 15 порушень адміністративного законодавства.

До Державної міграційної служби направили подання про скасування дозволу на імміграцію, скорочення строку тимчасового перебування в Україні та примусове повернення до своєї країни.

Також нагадаємо, що співробітники  Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Київщини спільно з бійцями полку поліції особливого призначення виявили групу іноземців-нелегалів під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання у Києво-Святошинському районі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: