#

У Києво-Святошинському районі молодики вирішили заробити на коронавірусі

10.04.2020 09:27
У Києво-Святошинському районі молодики вирішили заробити на коронавірусі
Фото з місця події

Двоє молодих чоловіків в умовах складної епідемічної ситуації в державі організували продаж антисептичної рідини без відповідного на те дозволу через телеграм-канал

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Їхню протиправну діяльність виявили та задокументували працівники відділу протидії кіберзлочинам в Київській області спільно зі співробітниками Києво-Святошинського відділу поліції.

Так, 24-річний мешканець міста Бровари розмістив оголошення в месенджері щодо продажу антисептику у великих об’ємах за ціною 300 гривень за літр. Поліцейські вилучили у нього 368 літрів антисептичної рідини на суму в 120 тисяч гривень.

Читайте також: Чого насамперед боятися під час пандемії?

33-річний броварчанин організував продаж антисептиків за ціною 100 гривень за 200 мл. У нього правоохоронці вилучили у якості речових доказів 4 тисячі поліетиленових ємкостей на суму в 200 тисяч гривень.

Вилучені речові докази направлені на проведення дослідження. Відносно обох порушників правоохоронці склали адмінпротоколи за ч. 1 ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Санкція статті передбачає стягнення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої. Адміністративні матеріали будуть направлені до суду для прийняття рішення.

Також нагадаємо, що в селі Копачі Іванківського району правоохоронці спіймали двох юнаків з Полтави та дівчину з Харківщини.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: