#

У Києво-Святошинському районі невідомий підірвав автівку – кров, сльози та відчай (ФОТО)

06.11.2019 21:15
У Києво-Святошинському районі невідомий підірвав автівку – кров, сльози та відчай (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 6 жовтня, поблизу села Чайки Києво-Святошинського району стався теракт: мотоцикліст кинув вибухівку в автівку "Mercedes" та зник

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Киев Оперативный" у Facebook.

Близько десятої години вечора невідомий кинув вибуховий пристрій прямо на автівку "Mercedes". Несподіваний вечірній теракт ледь не вбив водіїв п’яти, а то й більше, автомобілів, що знаходилися поруч. Гучний вибух стався на Житомирській трасі біля Чайок. У соціальних мережах користувачі діляться подробицями справи та фотографують ці жахливі події. Надзвичайно багато крові та величезна паніка зараз на автодорозі Києво-Святошинського району.

По місту Києву та області ввели план-перехоплення "Сирена". Рятувальники, чотири карети швидкої допомоги та дуже багато поліції. Одним словом – хаос. Саме така ситуація наразі на Житомирській трасі. Деякі джерела повідомляють, що зачепило авто "Lada", яке належить Ігорю Сало (директору фармацевтичної компанії).

Мотоцикліста-терориста розшукує поліція та до сих пір не коментує подію. На місці події працюють вибохутохніки. Від отриманих серйозних травм одна люди загинула, а інші отримали поранення.

Також нагадаємо, що у селі Требухів Броварського району чоловік намагався підірвати гранатою родину свого знайомого.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: