#

У Києво-Святошинському районі підліток ледь не вбив своїх родичів

02.03.2020 16:30
У Києво-Святошинському районі підліток ледь не вбив своїх родичів
Фото з місця події

Сьогодні, 2 березня, у Києво-Святошинському районі 14-річний хлопець, якому надокучили повчання тітки, ножем та сокирою завдав численних поранень їй та своєму двоюрідному 4-річному братику

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Наразі відомо, що хлопець проживав у квартирі тітки, оскільки ходив до приватного навчального закладу, що неподалік. Учора під час чергової сварки, підліток накинувся на свою тітку наніс їй удар у груди кухонним ножем. Після того, як потерпіла вихопила ножа у свого племінника, той не заспокоївся та взяв ще одного ножа та сокиру. Згодом жінка вибігла з хати й почала телефонувати сестрі, однак, школяр вбив сокирою телефон із рук та знову почав наносити удари. Пізніше зловмисник переключився на 4-річного двоюрідного брата, якому також наніс численних ножових поранень. Жінці таки вдалося повідомити матері підлітка про інцидент, яка одразу примчала на допомогу. Втім, хлопець намагався вдарити ножем і рідну мати, а потім втік із подвір’я в невідомому напрямку. Наразі 14-річного хлопця затримала поліція. На місці події поліцейські вилучили знаряддя злочину – ножі та сокиру. Зауважимо, що потерпілі родичі перебувають у реанімаційному відділенні лікарні із ножовими пораненнями, їх стан стабільно тяжкий.

Нагадаємо, що до оперативно-диспетчерської служби Києво-Святошинського району надійшло повідомлення про пожежу в триповерховій будівлі готелю в селищі Чабани.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: