#

У Києво-Святошинському районі поліція оголосила про підозру групі рейдерів ЖК

22.01.2020 15:30
У Києво-Святошинському районі поліція оголосила про підозру групі рейдерів ЖК
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 22 січня, правоохоронці повідомили членам організованої банди про підозру за скоєння рейдерського захоплення житлового комплексу в селі Чайки  Києво-Святошинському району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

У ході розслідування слідчими Києво-Святошинського відділу поліції спільно з працівниками кіберполіції та під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури встановлено, що злочинна група використовувала завідомо підроблені документи, печатки та бланки.

Організатором групи є 55-річний чоловік, який забезпечував фінансування та приховував злочинну діяльність своїх спільників. Також він розробляв плани заволодіння чужим майном, визначав способи їх виконання, розподіляв ролі та функції кожного із учасників.

Таким чином, із використанням підроблених документів та печаток зловмисники заволоділи майном товариства з обмеженою діяльністю, що у селі Чайки, загальною вартість близько 14 млн 865 тис грн.

Крім цього, було затримано ще одного учасника, який брав участь у рейдерських захопленнях  шляхом використання підроблених документів та електронних ключів доступу до Держреєстру речових прав на нерухоме майно.   

Усім трьом учасникам злочинної групи буде обирана міра запобіжного заходу. Наразі правоохоронці направили до суду клопотання щодо подальшого тримання зловмисників під вартою.

Нагадаємо, що нещодавно прокуратура Київської області викрила банду з п’яти осіб, які грабували домоволодіння громадян на території різних областей.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: