#

У Києво-Святошинському районі правоохоронці затримали групу грабіжників-іноземців (ФОТО)

08.02.2020 16:30
У Києво-Святошинському районі правоохоронці затримали групу грабіжників-іноземців (ФОТО)
фото з місця події

Стало відомо, що в селі Віта-Поштова Києво-Святошинського району група іноземців розбили авто та викрали планшет, мобільний телефон, документи, банківські картки та гроші

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів за допомогою системи "Безпечна Київщина" працівники Управління карного розшуку поліції Київщини затримали грабіжників у порядку ст. 208 КПК України.

Ними виявилися громадяни з країни пострадянського простору, віком 33- 45 років. Встановлено, що двоє з них прибули до країни кілька днів тому. Жоден з іноземців немає посвідки на проживання в Україні.

"Під час невідкладного обшуку автівки, на якій пересувались зловмисники, поліцейські виявили та вилучили сокиру, "ломики", мобільні телефони, різні державні номери іноземної реєстрації, візитки потерпілого чоловіка та інші речові докази, які вказують на їхню причетність до пограбування ,- йдеться в повідомленні.

Про затримання іноземців повідомлено МЗС України та посольство Грузії.

Наразі затримані перевіряються на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території столиці та області.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри групі чоловіків. Запобіжний захід на час досудового розслідування для них обере суд.

У подальшому правоохоронці звернуться до Державної міграційної служби про скасування зловмисникам права в’їзду на Україну після відбуття ними покарання.

Нагадаємо, що молоді особи за допомогою Telegram-каналу збували низку наркотичних засобів, які купували наркозалежні особи столиці та Київської області.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: