#

У Києво-Святошинському районі розслідують факт самогубства військовослужбовця

12.07.2019 13:32
У Києво-Святошинському районі розслідують факт самогубства військовослужбовця
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що правоохоронці розслідують факт смерті 20-річного хлопця, тіло якого знайшли в селі Кременище Києво-Святошинського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Київській області.

Тіло невідомого молодика в підвішеному стані знайшов житель села Кременище у себе на новобудові 22 червня 2019 року. Під час проведення оперативних заходів працівники поліції встановили  особу загиблого. Ним виявився 20-річний уродженець Вінниччини, військовослужбовець строкової служби, який проходив службу у Львові.

Також поліцейські з’ясували, що за добу до самогубства хлопець залишив свої речі в одному зі столичних хостелів. Які обставини його привели в село Кременище, наразі працівники поліції встановлюють.

За  фактом самогубства поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Тіло чоловіка направлене на проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточних причин смерті.

Нагадаємо, що в селі Кропивня Іванківского району колишній співмешканець тяжко поранив жінку, а сам здійснив самогубство.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: