#

У Києво-Святошинському районі сімейний конфлікт закінчився стріляниною (ФОТО)

05.09.2019 15:35
У Києво-Святошинському районі сімейний конфлікт закінчився стріляниною (ФОТО)
Фото з місця події

У четвер, 5 вересня, у селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району між місцевими жителями, які були далекими родичами та жили поряд, стався конфлікт, у результаті обидві сторони отримали тілесні ушкодження

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Слідчо-оперативної групи встановила, що між чоловіками відбувся конфлікт, який переріс у бійку. Унаслідок якого, один громадянин зламав ногу іншому. Потерпілий, у свою чергу, прострелив ногу опоненту з травматичної зброї. Як пізніше стало відомо, сварки між ними відбувалися регулярно.

Пістолет вилучили правоохоронці, у якості речового доказу. Наразі поліція з’ясовує всі обставини інциденту, тривають слідчі дії.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає стягнення штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Також нагадаємо, що 2 вересня в селі Горенка Києво-Святошинського району чоловік отримав кулю в ногу через те, що звинуватив сусіда в крадіжці велосипеда.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: