#

У Києво-Святошинському районі ситуація з поширенням коронавірусу під контролем медиків

19.03.2020 16:23
У Києво-Святошинському районі ситуація з поширенням коронавірусу під контролем медиків
Фото з місця події

Сьогодні, 19 березня, було проведено онлайн-нараду в.о. директора Центру Олега Ткаченка з медичними працівниками амбулаторій загальної практики сімейної медицини Києво-Святошинського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Києво-Святошинської районної ради.

Онлайн-нарада була присвячена заходам щодо поширення респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусною хворобою Covid-2019.

У нараді прийняла участь епідеміолог Центру лабораторних досліджень Києво-Святошинського району Валентина Ліпчянчук.

"Ситуація під контролем. Підтверджених діагнозів на короновірус в Києво-Святошинському районі не виявлено. Головне – виконувати режим карантину, обмежуючи спілкування та обмежити перебуванням виключно власним домом, а також дотримуватися особистої гігієни. Особиста відповідальність за своє здоров’я та самосвідомість дозволить не захворіти самому та запобігти поширення коронавірусної інфекції у регіоні", - зазначив голова Постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, праці та соціального захисту населення райради Павло Реган.

Нагадаємо, що працівники поліції Київщини задокументували три факти адміністративних порушень превентивних заходів з дотримання санітарно-епідеміологічного режим.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: