#

У Києво-Святошинському районі спіймали п’яного водія "під кайфом" (ФОТО)

18.07.2019 14:58
У Києво-Святошинському районі спіймали п’яного водія "під кайфом" (ФОТО)
Вилучений речовий доказ

Сьогодні, 18 липня, правоохоронці затримали в селі Чайки Києво-Святошинського району нетверезого водіята ще, ймовірно, із наркотичною речовиною

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку патрульної поліції Київської області в Facebook.

24-річний водій Chevrolet Aveo порушив правила дорожнього руху. Так, поліцейські спинили легковик. У ході спілкування патрульні помітили у водія характерні ознаки наркотичного сп'яніння й запропонували йому пройти огляд відповдіно до встановленого законом порядку. Правопорушник відмовився.

Зауважимо, що в березні цього року водій вже притягувався до адміністративної відповідальності за керування в стані алкогольного сп’яніння. Окрім цього, у чохлі водійського сидіння правоохоронці виявили два згортки з порошкоподібною речовиною білого кольору, ймовірно психотропної дії.

Для подальшого встановлення всіх обставин справи на місце події викликали слідчо-оперативну групу Києво-Святошинського відділу поліції. Від патрульних водій отримав адміністративний протокол за ч.2 ст.130 КУпАП та постанову за ч.4 ст.126 КУпАП.

Нагадаємо, що працівники водного патруля затримали чоловіка, який у стані  алкогольного сп’яніння керував човном.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: