#

У Києво-Святошинському районі спіймали водіїв із фальшивими документами (ФОТО)

29.10.2019 07:42
У Києво-Святошинському районі спіймали водіїв із фальшивими документами (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У понеділок, 28 жовтня, у Києво-Святошинському районі впродовж доби патрульні Чайок затримали двох водіїв із фальшивими документами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Патрульна поліція села Чайки впродовж 28 жовтня спіймала двох водіїв із фальшивими документами на авто.

Перший випадок стався автодорогою на 19 км Київ-Чоп. Інспектори зупили 22-річного водія через порушення правил дорожнього руху. Автомобіль Audi A4 мав іноземну реєстрацію. Правоохоронці під час перевірки виявили ознаки підробки документів: невідповідність шрифту, наклеєна голограма, відсутність захисних елементів.

Інший інцидент стався близько дев’ятої ранку в напрямку Житомира на 22 км автодороги Київ-Чоп. Поліцейські зупинили 33-річного водія Opel, у зв’язку з наявністю двох страхових полісів на авто відповідно до відомостей бази МТСБУ. Патрульні з’ясували, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу даної серії не використовували на території Київської області. Крім того виявили інші ознаки фальшивих доументів: невідповідність шрифту та зернистість на печатці.

На місце подій викликали слідчо-оперативні групи.

Також нагадаємо, що поліцейські Київщини затримали організатора і виконавців замовного вбивства.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: