#

У Києво-Святошинському районі в черговий раз пропала вихованка соціально-реабілітаційного центру (ФОТО)

21.08.2019 08:35
У Києво-Святошинському районі в черговий раз пропала вихованка соціально-реабілітаційного центру (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 20 серпня, у селі Святопетрівське Києво-Святошинського районі пропала неповнолітня Ірина Ласиця, дівчина зникає вже не вперший раз

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Розшук дітей ГУНП в Київській області за сприяння ПрАТ Київстар" у Faсebook.

Учора дівчина залишила територію Центру соціально-психологічної реабілітації дітей "Отчий дім", що по вул. Центральна, 118, с. Святопетрівське, вихованкою якого вона є і наразі місцезнаходження дівчини невідоме.

Варто зазначити, що Ірина уже зникає не вперший раз. Місяць тому, 23 липня, дівчина уже тікала із соціального центру, тоді її через два дні знайшли у Вишневому.

Прикмети: на вигляд 16-17 років, зріст 170 см, середньої статури, обличчя овальне, очі карі, волосся чорне довге. На передпліччі правої руки, на 7 см вище від зап’ястя із зовнішнього боку має татуювання у вигляді серця, діаметром 2 см, носить медичні окуляри у темній оправі.

Одягнена: кофта білого з помаранчевим кольорів, джинси чорного кольору, сині кросівки.

При наявності будь-якої інформації щодо можливого місця знаходження дівчини, повідомляти за номером спецлінії поліції "102" .

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: