#

У Києво-Святошинському районі відкрили перший у Європі соціальний майданчик (ФОТО)

16.07.2019 16:19
 У Києво-Святошинському районі відкрили перший у Європі соціальний майданчик (ФОТО)
Спортмайданчик "Характер" ОСR

У суботу, 13 липня, за підтримки керівництва Києво-Святошинського району в селі Крюківщина відкрили спортивний соціальний майданчик під назвою "Характер" ОСR

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу Києво-Святошинської РДА.

Спортивний майданчик призначений для підготовки до забігу з перешкодами. Ініціатором даного проєкту став місцевий житель Олексій Вовк, який неодноразово брав участь у подібних змаганнях, а нещодавно одержав золоту медаль на забігах в Андоррі.

Підтримали ідею депутати районної ради на чолі з головою райради Вадимом Гедульновим, місцева влада та Києво-Святошинська райдержадміністрація. На реалізацію проєкту Києво-Святошинська районна рада виділила 1,5 млн гривень.

Відтак, у селі вже є відкрита укомплектована локація, де є все для тренування та відпрацювання проходження перешкод: різні рукоходи, бар'єри, рампи, канати та інші спортивні конструкції. Майданчик безкоштовно відкритий для всіх із 6 ранку до 8 вечора. Також на честь відкриття у парку імені А.Г. Шевченка були організований флешмоб - ранкова зарядка від команди "Характер" (OCR).

Нагадаємо, що в суботу, 20 липня, другий рік поспіль у Василькові з нагоди Міжнародного дня шахів проведуть фестиваль "Шахова королева".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: