#

У Києво-Святошинському районі затримали одесита, який напередодні побив підлітків

26.09.2019 11:55
У Києво-Святошинському районі затримали одесита, який напередодні побив підлітків
Затриманий чоловік

У вівторок, 24 вересня, поблизу села Чайки патрульні затримали чоловіка, який раніше був причетний до нападу на компанію підлітків на Подолі у столиці

 Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку патрульної поліції Київської області у Facebook.

Один з постраждалих підлітків наразі перебуває у комі після складної операції а всі нападники знаходяться у активному розшуку.

Поліцейські отримали орієнтування на автомобіль Volkswagen LT у якому імовірно перебуває один із заколотників побиття. На автодорозі Київ-Чоп таку автівку правоохоронці помітили та затримали.

У транспортному засобі інспектори виявили громадянина, чиї зовнішні ознаки збігались з одним із осіб у розшуку. Охоронці порядку передали 24-річного одесита підполковнику поліції карного розшуку Подільського відділку поліції у місті Київ для встановлення обставин справи.

Нагадаємо, що вночі 25 вересня у селі Бобриця Києво-Святошинського районі дотла згоріла приватна баня та сильно постраждав від вогню житловий будинок.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: