#

У Києво-Святошинському районі затримано двох розбійників (ФОТО)

13.01.2020 10:28
У Києво-Святошинському районі затримано двох розбійників (ФОТО)
фото з мережі Інтернет

У селі Чайки Києво-Святошинського району було скоєно розбійний напад, поліція затримала двох зловмисників

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на Головне управління Національної поліції в Київській області.

Двоє невідомих напідпитку напали на двох місцевих жителів у селі Чайки. Нападники погрожували фізичною розправою, нанесли побої скляною пляшкою. Після чого забрали гроші і  зникли у невідомому напрямку.

На місці скоєння злочину працювала слідчо-оперативна група Чайківського відділення поліції.

Під час проведення першочергових оперативно-розшукових заходів щодо розшуку нападників, поліцейські опитали можливих свідків та очевидців, переглянули камери відеоспостереження. У результаті таких невідкладних заходів правоохоронці встановили та затримали підозрюваних у порядку ст. 208 КПК України.

Ними виявилися двоє молодиків: 30-річний житель Петропавлівської Борщагівки та  28-річний уродженець Черкащини. Молодший учасник нападу у 2017 році був засуджений за скоєння злочину  і був умовно-достроково звільнений від відбування покарання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до десяти років з конфіскацією майна.

Наразі обидва зловмисника знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення для них підозри. Міру запобіжного заходу молодикам обере суд.

Нагадаємо, що у Рокитнянському районі дівчині за вбивство загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: