#

У Києво-Святошинськоу районі невідомі напали на 30-річного киянина

03.12.2019 12:50
У Києво-Святошинськоу районі невідомі напали на 30-річного киянина
фото з місця події

Учора, 2 грудня, у селі Білогородка Києво-Святошинського району невідомі напали на киянина, погрожуючи предметом, схожим на пістолет

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Чоловіку погрожували предметом, схожим на пістолет, забрали у нього верхній одяг, документи, мобільний телефон. Після чого нападники зникли у невідомому напрямку.

Під час проведення низки необхідних оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції виявили нападників в одному з гральних залів у селі Білогородка.

Свою причетність до розбійного нападу молодики заперечували, однак їх опізнав потерпілий. У зловмисників працівники поліції вилучили речі, що належать киянину.

Зловмисниками виявилися двоє місцевих жителів, 26 та 30-річного віку. Вони затримані у порядку ст. 208 КПК України і знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання.

За фактом розбійного нападу відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу Україну. Вирішується питання про оголошення підозри. Міру запобіжного заходу для молодиків на час досудового розслідування  обере суд.

Нагадаємо, що у селі Софіївська Борщагівка чоловік представився двом пенсіонерам працівником газової контори та намагався пограбувати будинок подружжя.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: