#

У Києво-Святошинської райради з’явився новий очільник

29.11.2019 13:26
У Києво-Святошинської райради з’явився новий очільник
Фото з місця події

Учора, 28 листопада, на черговій 40-ї сесії Києво-Святошинської районної ради депутати обрали нового голову, яким став Дмитро Гусятинський

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Києво-Святошинськой районной ради.

Усього було четверо кандидатів: Дмитро Гусятинський, Людмила Шевчук, Євген Спіров і Владислав Данченко.

Дмитро Гусятинський народився 14 грудня 1984 року в місті Київ. Має три вищі освіти. Фінансову здобув у Київському Національному економічному університеті ім. В. Гетьмана. Згодом отримав звання магістра з права в Університеті державної фіскальної служби України та магістра з державного управління в Національній академії державного управління при Президентові України. Він одружений і має доньку та сина. З березня 2016 обіймав посаду заступника голови Києво-Святошинської районної ради, у вересні цього року виконував обов’язки голови Києво-Святошинської райради.

На сесії також погодили зміни до бюджету, виділили два мільйони гривень на харчування в школах, заробітну плату освітянам, медикам і працівникам культури. Затвердили й Програму компенсації пільгового проїзду окремих категорій жителів Києво-Святошинського району на залізничному транспорті приміського сполучення на 2019-2020 роки.

Також нагадаємо, що Ірпінська міська рада та виконавчий комітет Ірпінської міської ради оголосили про проведення одноденного бойкоту через політичний тиск з боку прокурора Києво-Святошинської місцевої прокуратури Юрія Дмитруня.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: