#

У Київоблраді депутат від партії Зеленського "дрейфує" до "Солідарності", - ЗМІ (ВІДЕО)

06.04.2021 14:40
У Київоблраді депутат від партії Зеленського "дрейфує" до "Солідарності", - ЗМІ (ВІДЕО)
Олександр Поляруш

Стало відомо, що на території Київщини зафіксований союз двох партій, які постійно між собою протистоять

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Без Табу", про це йдеться в сюжеті Секретних матеріалів на 2+2.

У матеріалі йдеться, що в Київській обласній раді неспокійно, бо там, можливо, зібрались розбити депутатську коаліцію "Слуги народу".

Депутат Київської обласної ради Денис Дьомін сказав наступне:

Нашу факцію особисто намагаються різні сили розхитати і зробити таким чином, щоб у фракції "Слуга народу" з’явилися внутрішні конфлікти і це дозволило б показати її неспроможність на голосуванні.

Далі розповідається, що у гру вступили навіть самі "слуги", які по телефону заохочують інших саботувати роботу коаліції. Подейкують, що таким займається голова фракції "Слуги народу" в Київській області Олександр Поляруш.

Зазначається, що Поляруш обіцяв інтерв’ю "Секретним матеріалам", але потім передумав.

Наголошується, що Поляруш бере участь у розробленні коаліції "Слуги народу" в Київській обласній раді, а його нібито безпосередній патрон нардеп Анатолій Гунько, теж від "Слуги народу". Будучи обраний по округу в Чернігівській області, Анатолій Гунько часто відвідує Київську обласну раду і робить неначе во благо. Але тут може бути захована зовсім інша причина.

У повідомленні сказано, що  Анатолія Гунька називають юристом бізнесмена Віктора Поліщука, який тісно співпрацював з Порошенком під час його президенства.

Також розповідається, що це ланцюговий зв’язок між "Європейською солідарністю" та "Слугою народу". За допомогою цих депутатів хочуть довести неспроможність очільника Київщини Василя Володіна.

На кінець говориться, що, ймовірно, Володіна хочуть підставити банальним способом – не прийняти його звіт про роботу за 2020 рік, це означатиме, що він не виконав свою роботу. Основна мета такого підступного підходу – розставити на ключові місця в області своїх людей. Тобто, через висловлення недовіри губернатору області "ЄС" намагається вступити в змову зі "Слугою народу" задля досягення кошторисних цілей, що таким чином підставляє і Зеленського.

Нагадаємо, що голова Баришівської ОТГ Олександр Вареніченко на своїй сторінці у Facebook прокоментував ситуацію про хабар, яка, за його словами, є нічим іншим ніж політичне замовлення.


Читати "Моя Київщина" у Telegram